ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Инспирирани од Шербеџија: Сара и Ника со изведба на- Заборави

Сара и Ника од Добој се две обожавателки на Раде Шербеџија кои инспирирани од неговите поетски изведби на Фејсбук, решија заеднички да ја интерпретираат „Заборави“ која Шербеџија ја интерпретираше пред извесно време.