ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Исчезнатиот скопјанец пронајден починат во Нерези ?

Исчезнатиот скопјанец пронајден починат во Нерези ?

Последната информација за исчезнатиот скопјанец која утринава ги препрлави социјалните мрежи е дека тој е пронајден починат, а според податоците до кои дојде досие.мкнеговите колеги од програмерска компанија го пронашле во Нерези.

Полицијата е известена, крим техника е на терен за да изврши увид
се очекуваат детали за случката.

Се работи за 32 годишниот Горан Атанасовски.