ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Трачеви > И отстраниле две ребра на Шер за да биде потенка

И отстраниле две ребра на Шер за да биде потенка

Шер наводно отстранила две ребра за да изгледа потенка во половината! Со цел да ги побие гласините, го повикала британскиот пластичен хирург Ф.В. Николеа да ја прегледа и негира гласините.

Рекла дека би ѝ се познавале лузни ако навистина го направила тоа.