ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Кавадарци доби банка за храна

Кавадарци доби банка за храна

Стотина социјално загрозени семејства од Кавадарци денеска добија пакети со храна. Банката за храна од денеска е во функција во овој град.  Проектот се реализира со поддршка на локалната самоуправа, бизнис секторот и Банката за храна на Македонија…