ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Трачеви > Ким Кардашиан го зголеми задникот

Ким Кардашиан го зголеми задникот

Уште еден „познат задник“ станал предмет на озборување. Ким Кардашиан знае кој  е нејзиниот главен адут и не се срами да го истакне.

Се шпекулирало дека го зголемила својот задник, но сето тоа го негирала кога во една епизода од своето реално шоу се согласи да оди на ренген каде пластичен хирург потврдил дека нејзиниот задник е целосно природен.