ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Сцена > Кино Милениум од денес со нов репертоар

Кино Милениум од денес со нов репертоар

1 мин читање

„Медена земја“, „Џокер“ и „Враќање во Зомбиленд“ се само дел од филмовите кои се на репертоарот на Кино Милениум.

Деталнито распоред на проекции може да го погледнете во продолжение.

ЧЕТВРТОК (24.10)
15:00- ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА (HANNA`S HOMECOMING)-98’
19:30- ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ- КОКТЕЛ И ОТВОРАЊЕ
20:30- ВИТЕЗ- 105 ’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)

ПЕТОК (25.10)
15:00- ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА (HANNA`S HOMECOMING)-98’
18:00 – СМАК 110 ’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

САБОТА (26.10.):
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:30- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
15:30- ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
18:00 –СЛЕДНА СТАНИЦА: УТОПИЈА -91’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)
20:00- НЕЈЗИНА РАБОТА 89’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

НЕДЕЛА (27. 10):
11:00 – ЗАГУБЕНИОТ ЈЕТИ (ABOMINABLE) 97’
13:30- ГОСПОДАРКА НА ЗЛОТО (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) 118’
15:30- ОВЧИЧКАТА ШОН: ФАРМАГЕДОН (SHAUN THE SHEEP MOVIE: FARMAGEDDON) – 86’
18:00 – НЕПРАВЕДЕН СВЕТ 107’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)
20:00- ПОЛИКСЕНИ -100’ (ГРЧКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ)
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

ПОНЕДЕЛНИК (28.10):
15:00- ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА (HANNA`S HOMECOMING)-98’
20:00- ОТВОРАЊЕ НА ЕХО ФЕСТИВАЛ НА ПЛАНИНСКИ ФИЛМ

ВТОРНИК (29.10)
15:00- ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА (HANNA`S HOMECOMING)-98’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00- ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’

СРЕДА (30.10)
15:00- ВРАЌАЊЕТО НА ХАНА (HANNA`S HOMECOMING)-98’
17:30 – МЕДЕНА ЗЕМЈА (HONEYLAND) -85’
20:00 – ЏОКЕР (JOKER) -121’
22:00 –ВРАЌАЊЕ ВО ЗОМБИЛЕНД (ZOMBIELAND: DOUBLE TAP)- 99’