ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Македонија > Кумановка беше пријавена за исчезната: Се вратила дома после 4 дена, била во Хрватска

Кумановка беше пријавена за исчезната: Се вратила дома после 4 дена, била во Хрватска

На 20.03.2019 дома, самата се вратила М.Ј. (39) од Куманово, за која И.Ј. (50) од Куманово на 16.03.2019 пријавил дека се оддалечила од домот.

М.Ј. појаснила дека била во Хрватска во посочениот период.