ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Занимливости > Куче се обиде да украде друго куче

Куче се обиде да украде друго куче

Не може а да не се насмеете кога гледате како куче, верувајте или не, навистина краде друго куче.

Ретриверите се познати како кучиња на кои на ум им доаѓаат секакви лудории, и ова куче се обидува да го „задржи” малото куче неколку пати помало од него.