ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ ОД АВСТРАЛИЈА

МАКЕДОНСКИ ФУДБАЛСКИ КЛУБ ОД АВСТРАЛИЈА

1 мин читање

Македонскиот фудбалски клуб Алтона Вардар од Австралија против грчката екипа Оаклеигх во првата лига на Викторија

Со бисер балкански со гајда и тапан

Победа од 2:1 за Алтона Вардар

Gepostet von Altona Magic Soccer Club am Freitag, 15. März 2019
https://business.facebook.com/altonamagic/videos/1707139019388022/?t=10