ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Градини > Медитерански градини

Медитерански градини

За овој тип на градини, кои пленат со својата спонтаност и кои се релативно едноставни за одржување, најкарактеристични елементи се ароматичните растенија и теракотата. Еве неколку примери за типични медитеранските градини кои го привлекуваат вниманието со својата убавина.