ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Мизрахи: Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите

Мизрахи: Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите

Ветуваа живот за сите, да ги потсетиме на 15 јули дека во сите спаѓаат и Ромите.
Не треба да ви кажам за кого да гласате! Вие знаете сами!

На 15 јули ќе победи Шуто Оризари! Ќе победи Македонија! Обновата доаѓа!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова