ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Љубов и секс > Настрани фетиши кои морате да ги пробате

Настрани фетиши кои морате да ги пробате

1 мин читање

Ако западнавте во сексуална монотонија, можеби фетишите всушност се она што ви e потребно.

Иако фетиш на прва ви звучи настрано и непријатно, сепак пред да се откажете, прочитајте до крај и можеби некои од овие предлози ќе ви дадат добра идеја како да го зачините вашиот сексуален живот.

BDSM

Кратенката за “бондиџ, дисциплина, садисам и мазохизам” е името на еден од најпопуларните фетиши. Имено, за оваа секси игра потребно ви е мало јаже и малку имагинација.

Доминантниот партнер ја презема контролата, а доколку се решите за садизам и мазохизам, тогаш доволно е да се договорите за “сигурносен збор”, па кога некој ќе го изговори партнерот ќе знае дека играта преминала граница.

Латекс манија

Сексот во латекс звучи како нешто валкано и злочесто, нели? Сепак, ако се облечете во латекс заедно со партнерот имагинацијата нема да има крај.

Најдобрата работа кај овиe костими е што можете исто така да ги искористите и за 1-ви април и истовремено да бидете најсекси маска на вечерта.

Фетиш на стапала

Еден од најпопуларните фетиши на светот е воедно и еден од наједноставните. Паровите кои уживаат во овој фетиш гледајќи и бакнувајќи ги туѓите стапала.

Многумина не се свесни дека ја имаат оваа слабост, се до моментот кога случајно не се сретнат со некое стопало кое ќе им го промени начинот на размислување, а вие можете да се проверите уште вечерва.

Златен туш

Е, овој фетиш не е баш за секој, но оние кои уживаат во него велат дека е една од најдобрите сексуални игри.

Кај златниот туш станува збор за парови кои за време на сексот уринираат едни на други.

Како совет, ако сакате да ја пробате оваа помалку екстремна забава, тогаш најдобро пробајте ја во близина на кадата или туш кабината.