ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Трачеви > На Теодора Џаферовиќ и пукнале силиконите

На Теодора Џаферовиќ и пукнале силиконите

Теодора еден ден после промоцијата почуствувала силна болка на градите и веднаш му се јавила на докторот, по што веднаш ја повика на контрола во болница. Откако и беше направен преглед, на пејачката и беше соопштено дека и пукнал еден имплант.