ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Ново Село, Орман и „Даме Груев“ утре ќе останат без водоснабдување

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ден 12.02.2019 год. (вторник), заради детална проверка на трафостаницата на Полициската станица Ново Село без електрична енергија ќе остане истата.

Заради прекинот на снабдувањето со електрична енергија без водоснабдување ќе останат корисниците од с. Ново Село, с. Орман и нас. Даме Груев во периодот од 09:00 до 11:00 часот, во општина Ѓорче Петров.