ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Ноември ќе биде најдобриот месец во годината, но само за овие 3 знаци

1 мин читање

Овие три знаци ќе ја почувствуваат енергијата на Јупитер и ќе го подобрат секој аспект од својот живот. Ќе бидат покреативни, поенергични и ќе постигнат сè што некогаш си замислувале!

Рак

Сонцето е во Скорпија, во вашиот сестрински знак, и ви ја испраќа целата своја светлина во вашата забавна петта куќа на романсата, играта и креативното изразување. Но, тоа не е најдобриот дел. На 8-ми ноември, среќниот Јупитер ќе влезе во Скорпија, и во вашата практична шеста куќа на здравјето, работниот живот и дневните рутини. Оваа енергија ќе ви биде од голема помош, бидејќи ќе донесе напредок во целиот ваш живот, но најважно, во вашата добросостојба.

Лав

Излезете од вашата школка! Сезоната на Скорпија е при крај, и вие веќе можете да го почувствувате тоа. Плус, Јупитер ќе се слизне во Скорпија, и во вашата петта куќа на забавата, романсата и креативното изразување, притоа носејќи ви одличен период. Со оглед на тоа што Скорпија е вашиот сестрински знак, вие не само што ќе ја почувствувате енергијата на Јупитер во вашата креативна зона, туку исто така ќе ја чувствувате и длабоко во вас. Ова е одличен период да почнете со нов уметнички проект или пак, можеби со нова романса.

Стрелец

Дали сте подготвени да го прославите вашето соларно враќање? Односно, дали сте подготвени да тргнете на патувањето на вашиот живот? Се надеваме дека знаете колку посебен ќе биде овој транзит за вас. Во текот на следните 13 месеци, планетата на среќата, изобилието и проширувањето ќе ве облее со бескрајни благослови. Ќе ви го подобри животот на секое поле, а ваше е само да го најдете правилниот начин да го искористите овој период за да постигнете сè што некогаш сте посакувале.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0