ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Славни > Обожавателите на Мадона шокирани: Што се случило со задникот на пејачката?

Обожавателите на Мадона шокирани: Што се случило со задникот на пејачката?

Мадона (60) на новогодишната ноќ пееше во еден бар во Њујорк со својот син Давид (13), а на социјалните мрежи се појавија снимки од нејзиниот настап на кои се гледа нејзиниот задник. Нејзините обожаватели се шокираа и велат дека изгледа како задникот да се зголемил „преку ноќ”, и се прашуваа дали пејачката отишла „под нож”.

Мадона (60) на новогодишната ноќ пееше во еден бар во Њујорк со својот син Давид (13), а на социјалните мрежи се појавија снимки од нејзиниот настап на кои се гледа нејзиниот задник. Нејзините обожаватели се шокираа и велат дека изгледа како задникот да се зголемил „преку ноќ”, и се прашуваа дали пејачката отишла „под нож”.

Снимката ја сподели и писателот Перез Хилтон (40), кој исто така ја забележа ненадејната промена на изгледот на познатата пејачка.

„Дали Мадона стави импланти во задникот?“ праша Перез.

Неговите следбеници се приклучија на „дискусијата” за задникот на Мадона.

„Изгледа како да ставила перница во панталони“, рече еден следбеник, а другите додадоа дека изгледа чудно и дека е премногу стара за тоа. Во коментарите, тие се прашуваа зошто Мадона направила тоа за себе, и се надева дека нејзиниот задник не би бил таков.

„Можеби носи пелени“, рекоа други со коментар дека одлуката на Мадона била „Нова година, нов задник”.

Од настапот за Силвестрово Мадона објави видео, но не се гледа нејзиниот задникот бидејќи се снимала од предната страна. Некои шпекулираа дека таа можеби ставила нешто во панталоните само за настапот.

Снимката ја сподели и писателот Перез Хилтон (40), кој исто така ја забележа ненадејната промена на изгледот на познатата пејачка.

„Дали Мадона стави импланти во задникот?“ праша Перез.

Неговите следбеници се приклучија на „дискусијата” за задникот на Мадона.

„Изгледа како да ставила перница во панталони“, рече еден следбеник, а другите додадоа дека изгледа чудно и дека е премногу стара за тоа. Во коментарите, тие се прашуваа зошто Мадона направила тоа за себе, и се надева дека нејзиниот задник не би бил таков.

„Можеби носи пелени“, рекоа други со коментар дека одлуката на Мадона била „Нова година, нов задник”.

Од настапот за Силвестрово Мадона објави видео, но не се гледа нејзиниот задникот бидејќи се снимала од предната страна. Некои шпекулираа дека таа можеби ставила нешто во панталоните само за настапот.