ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Овен сред плоштад на пасиштето вредно 550 илјади евра

Овен сред плоштад на пасиштето вредно 550 илјади евра

Несекојневна глетка за скопјани.

Покрај тоа што на плоштадот „Македонија“ ги дочека пасиште вредно 550 илјади евра, деновиве ги пречека и овен.