ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Регион > Овие три европски земји ги имаат најубавите жени, една од нив е Унгарија

Овие три европски земји ги имаат најубавите жени, една од нив е Унгарија

Унгарките важат за жени кои се згодни и полни со разбирање. “Ќе ви се заврти паметот” во моментот кога ќе ги погледнете во очи. Мајката Природа кон нив била многу даржелива.

Русите се горда нација и Русинките го почитуваат своето потекло и свесни се за својата убавина. Русокоси, згодни, нежни црти – оваа убавина ретко може да се најде.

Естонките се комбинација од унгарска и финска убавина. Поради малиот број на население, малку има жени од Естонија кои се низ светот.  Поради нежните црти и восокото и витко тело, често се занимаваат со манекенство. Образовани се и добро збоуваат англиски.