ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Одете и лечете се сега, загадениот воздух го покачи паркингот на Клинички па цената порасна за 100%

Одете и лечете се сега, загадениот воздух го покачи паркингот на Клинички па цената порасна за 100%

1 мин читање

Поради загадениот воздух во Скопје, Владата, како и Град Скопје во неделата усвоија итни мерки. Меѓу нив е и покачување на цената на паркингот. Цената на паркингот за 100 проценти се зголеми и на паркингот во рамки на кампусот Клиники Мајка Тереза. Граѓаните револтирано реагираа „па ние не сме овде со автомобил од ќеиф, туку од мака“.

-Мајка ми тешко се движи, а прима хемотерапија. Како тоа и овде паркингот поскапен и тоа толку, прашува револтиран граѓанин.