ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Трачеви > Ози Озборн јадел лилјак за време на концерт

Ози Озборн јадел лилјак за време на концерт

И покрај бројните трачеви, на крај следи вистинска приказна! Ози Озборн ја откинал главата на еден лилјак кој му прелетал на сцената за време на концерт во Ајова.

Мислејќи дека е пластична играчка, Ози го загризал лилјакот за вратот, а кога сфатил што направил, веќе било касно.

Внимавајте не е се играчка.