ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Општина Карпош на привремени вработувања ќе потроши 67 илјади евр

Општина Карпош на привремени вработувања ќе потроши 67 илјади евр

Општина Карпош распиша оглас за привремени вработувања за потребите на Општината.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 4.237.288 денари или околу 67.000 евра.

Критериум за доделување на договорот е најниската цена.