ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

Повеќе скопски општини утре ќе останат без струја

1 мин читање

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека, на ден 13.02.2019 година (среда), се планирани следните технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа и без електрична енергија ќе останат:

-во периодот од 09:00-14:30 часот корисниците на дел од ул. Жил Верн, дел од ул.Балканска.(Општина К.Вода)

-во периодот од 09:00-15:00 часот корисниците од село Г.Количани.(Општина Студеничани), корисниците на дел од с.Батинци ул.1 и место викано Ќупријан (општина Студеничани)

-во периодот од 08:30-09:30 часот корисниците на дел од ул.Радишанска, Рептил Маркет бр.8 Радишани, Кам Маркет, Ресторан Александра , Окта. ( општина Бутел)

-во периодот од 08:30-11:30 часот корисниците на дел од ул.8 Ударна Бригада, дел од улДимитрие Чуповски  објектите бр.23 и 25.( општина Центар)

-во периодот од 09:00-14:00 часот корисниците на дел од с.Волково дел од ул.33. ( општина Ѓ.Петров)