ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Македонија > Пожар во Битола, изгорена помошна просторија

Пожар во Битола, изгорена помошна просторија

Во Битола на улица „Коле Лачето“ вчера околу 6.30 часот настанал пожар во помошна просторија, сопственост на З.П. и И.П.

Од извршениот увид било утврдено дека од пожарот е оштетена печка на пелети со котел, а целосно е изгорена и помошната просторија.

Од пожарот оштетена е уште една просторија. Извршен е увид.