ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Поцев: Доста си поигрувате со граѓаните и доста е со партиските вработувања

Поцев: Доста си поигрувате со граѓаните и доста е со партиските вработувања

Горан Поцев, независе советник им порача на СДСМ дека е доста со партиските вработувања за кои деновиве се рашири голема прашина.

Тој напомена дека во државава мора да се вработуваат соодветни кадри, а во знак на револт го искина своето уверение од Факултетот за безбедност.