ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Пратеничката Митовска традиционално во посета на Дневниот центар за лица со телесна или ментална попреченост во Крива Паланка

Пратеничката Митовска традиционално во посета на Дневниот центар за лица со телесна или ментална попреченост во Крива Паланка

Во пресрет на големите христијански празници Бадник и Божиќ, пратеничката Слаѓана Митовска подарувајќи скромни подароци, традиционално секоја година остварува посета на Дневниот центар за лица со телесна или ментална попреченост во Крива Паланка.