ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Славни > Прва заедничка фотографија по несреќата: Свршеницата на Дарко Лазиќ во бања го покажа трудничкото стомаче

Прва заедничка фотографија по несреќата: Свршеницата на Дарко Лазиќ во бања го покажа трудничкото стомаче

Девојката на Дарко Лазиќ не се одвојува од пејачот во овие тешки моменти за него, откако претходно преживеа тешка сообраќајна несреќа.

Имено Марина Гагиќ речиси секојдневно го посетуваше пејачот во болницата во Земун, а сега заедно со пејачот е на бања каде тој закрепнува.

Таа за прв пат по несреќата објави заедничка фотографија со пејачот на која се гледа нејзиното трудничко стомаче, погледнете.