ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Предизборни вработувања се нижат: Општина Ѓорче Петров на привремени вработувања ќе потроши 200 илјади евра

Предизборни вработувања се нижат: Општина Ѓорче Петров на привремени вработувања ќе потроши 200 илјади евра

Општина Ѓорче Петров распиша оглас за привремени вработувања за потребите на Општината.

Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 12.000.000 денари или околу 200.000 евра.

Критериум за доделување на договорот е најниската цена.