ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Музика > Публиката во шок: Концертот на Харис Џиновиќ откажан

Публиката во шок: Концертот на Харис Џиновиќ откажан

1 мин читање

Концертот на Харис Џиновиќ кој требало да биде одржан вчера во Бања Лука е откажан, бидејќи немало услови за негово одржување.

Според босанските медиуми, дел од опремата на бината била оштетена, па затоа не можело да се одржи концерот.

-Им се извинуваме на сите кои дојдоа на концертот, кој за жал, мора да биде откажан – навеле од градот Бања Лука.

Саша Марковиќ, менаџерот на Харис Џиновиќ, рекол дека концертот е откажан бидејќи пејачот не бил безбеден.