ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Редуциран возниот ред на ЈСП „Скопје“

Редуциран возниот ред на ЈСП „Скопје“

1 мин читање

Возниот ред на Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ е редуциран поради новогодишните и божикните празници и зимскиот училишен распуст.

В понеделник, на Божик, автобусите од јавниот превоз ќе возат по неделен возен ред.

Граѓаните повеќе информации за возниот ред можат да добијат во Диспечерскиот центар на 3173-224 и на веб-страницата на ЈСП „Скопје“.