ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести од светот > Слепа новинарка побара да го допре Путин

Слепа новинарка побара да го допре Путин

Пред неколку дена рускиот претседател се дружел со млади лица со тешки болести, меѓу кои и со една новинарка, која му рекла дека сака да направи интервју со него. Новинарката Регина Парпиева побарала да го допре Путин, а пред тоа и да направи интервју со него. Тоа бил сонот на младата новинарка, која има само 17 години и е слепа.