ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Собраниска седница за пратенички прашања

Собраниска седница за пратенички прашања

Собранието денеска ќе одржи седница посветена на пратенички прашања.

Седницата се одржува секој последен четврток во месецот, но е закажана за денеска, поради службено патување на премиерот во Романија и Австрија.