ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Стоиљковиќ на повик на Вучиќ ќе го пречека Путин во Србија

Стоиљковиќ на повик на Вучиќ ќе го пречека Путин во Србија

Претседателот на Демократската партија на Србите во Македонија, Иван Стоиљковиќ, на покана на претседателот на Срвија, Александар Вучиќ, ќе присуствува во Белград на дочекот на претседателот на Русија, Владимир Путин.

Помеѓу останатото Стоиљковиќ ќе присуствува и на одлукувањето на Путин со орден „Александар Невски“.

Исто така Стоиљковиќ ќе присуствува и на свечениот ручек кој ќе биде приреден во чест на Владимир Путин