ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Славни > Стручни лица откриваат голема тајна во кралското семејство: „Меган не е бремена, ова се причините за сомнеж“

Стручни лица откриваат голема тајна во кралското семејство: „Меган не е бремена, ова се причините за сомнеж“

Светските медиуми неколку недели наназад пишуваа како Меган Маркл не е бремена, и дека нејзината бременост е голема заблуда во договор со кралевското семејство.

Некои медиуми тврдат дека е во прашање бременост кај сурогат мајка, а вистината се чува во најголема тајност. Нејзиното често појавување во јавноста им помогна на стручњаците да донесат неколку заклучоци околу нејзината „лажна“ бременост.

Причините за сомнеж се следниве:

Меган Маркл пречесто го држи стомакот, односно вештачкиот стомак, кој се плаши да не и испадне.

На социјалните мрежи се појавија фотографии на Меган во клечечка положба, за трудници несекојдневен.

Нејзиниот стомак не е секогаш во иста положба.

Големиот паничен страв од зголемување на тежината на Маркл, која повеќе пати го истакнала.