ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Талеска обвинува за мито при вработување во Прилеп и Кривогаштани

Талеска обвинува за мито при вработување во Прилеп и Кривогаштани

Моника Талеска, шеф на кабинет на градоначалникот на општина Прилеп на својот фејсбук профил обвини дека некој од општина Прилеп и Кривогаштани барал мито за вработување.