ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Театарот „Скрб и Утеха“ со гостување во Лондон

Професорот Тихомир Стојановски и театарот Скрб и Утеха на гости кај нашинците во Лондон.

Македонска Вечер со Професор Тихомир Стојановски!

Македонска вечер…
Сцени со Скрб и Утеха
Беседи за Македонија
Македонски средби
Македонска музика…

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
error20
fb-share-icon0