саб. Ное 28th, 2020

ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Треба ли Рашела повторно да биде разрешена?

Очигледно дека за Мила Царовска не важи името Северна Македонија, па така и во претходното па сега и во оваа министерство, официјалните документи не се сменети со Северна Македонија, туку е останато името Република Македобија.

Од тука потекнува и прашањето, Дали за Мила Царовска повторно не важи примената на новото име, или чека некој кој ке ја наследи за да биде разрешен или пак ке треба да ја разрешиме Рашела Мизрахи за грешките на Мила Царовска.