ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Сцена > Третото продолжение од сагата за еден од најопасните филмски убијци го става Џон со уценета глава на 14 милиони долари

Третото продолжение од сагата за еден од најопасните филмски убијци го става Џон со уценета глава на 14 милиони долари

Џон Вик  повторно против сите

Џон Вик 3Парабелум продолжува каде што заврши минатиот пат – со Џон (Киану Ривс) кој има време од еден час да направи план за бегство откако  ја изгуби заштитата од хотелот Континрнтал.

Трејлерот ни нуди краток поглед на она што не чека во филмот, помеѓу другото ни го покажува Бовери Кинг (Ловренц Фишбурн) – кој му помогна на Џон во вториот дел, иако немаа таква пријателска историја и Шарон (Ленс Редик), вратарот од хотелот Континентал кој секогаш бил со него во добри односи.

Да не се покажи дека сите сакаат да му помогнат тука е и споменатата уцена од 14 милиони долари кој го примамува секој платен убиец во Њу Јорк. Покрај тие опасни убијци, нормално во трејлерот врие и од толпа класични, обични негативци кој се (познавајќи го него, за кратко време) во потрага за Џон Вик.

Сценариото го напиша Дерек Колстад, а режијата е на Чад Стахелски, а доаѓа во кината на 17 Мај.