ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Тунелите на автопатот кај Демир Капија утре ќе останат без струја

Тунелите на автопатот кај Демир Капија утре ќе останат без струја

Утре во периодот од 9:30 часот до 10:00 часот ќе има прекин во напојувањето со електрична енергија во тунелите на автопатот кај Демир Капија.

Како што соопштуваат од ЈП „Македонија Пат“ прекинот во снабдувањето со струја е поради изведување електричарски работи од страна на екипи на ЕВН