ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Општини > Улицата „12 Другари“ во Кавадарци добива нова канализација

Улицата „12 Другари“ во Кавадарци добива нова канализација

Општина Кавадарци е во фаза на реализација на комунален проект за изградба на канализација. Се работи за нова линија во должина од 250 метри на улицата „12 Другари“, под фудбалското игралиште на ФК „Габер“. За овој проект општината издвојува околу 600.000 денари, пари обезбедени од буџетото, сметка за комунална изградба.