ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Република > Уличен дефект го прекина водоснабдувањето за дел од жителите на Лисиче

Уличен дефект го прекина водоснабдувањето за дел од жителите на Лисиче

1 мин читање

Прекинато е водоснабдувањето во дел од населбата Лисиче поради уличен дефект од Ф-80мм на улицата „Тодор Чангов“ 51/1.

Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од крак 41 до крак 59 до санирање на дефектот, соопштуваат од ЈП Водовод и канализација.