ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Занимливости > Урнебесна реакција на кутре кога ќе му го споменат зборот „прошетка“

Урнебесна реакција на кутре кога ќе му го споменат зборот „прошетка“

Попи не секогаш имала убав живот и сопственици кои ја обожаваат. Најдена е во шума кога имала нешто помалку од два месеца, а тие веднаш ја згрижиле и ја одгледале.

Попи обожава прошетки. Кога сопственици само ќе изговорат „прошетка”, таа веднаш почнува да завива како мал волк и, сè тоа од радост и возбуда.

Кога нејзинатта сопственичка се враќа од работа, секогаш добива топол и сладок дочек.