ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести од светот > ЧОВЕК ПРОНАЈДЕ ВО ЃУБРЕ ДВЕ БЕБИЊА И ГИ ОДНЕСЕ ДОМА, А НЕГОВАТА СОПРУГА ЗАБЕЛЕЖАЛА НЕШТО СТРАШНО

ЧОВЕК ПРОНАЈДЕ ВО ЃУБРЕ ДВЕ БЕБИЊА И ГИ ОДНЕСЕ ДОМА, А НЕГОВАТА СОПРУГА ЗАБЕЛЕЖАЛА НЕШТО СТРАШНО

Неодамна човек по име Марк пронашол две момчиња на Флорида. Биле валкани, само во пелени и седеле на куп ѓубре.

Се распрашувал и дознал дека децата се браќа на возраст од седум месеци и две години, пишуваат медиумите. Родителите им биле бисексуалци и живееле во шатор во шумата.

Рон Стујарт и неговата сопруга Кристал дознале за децата и сфатиле дека припаѓаат на семејството кое често јадело во кујната која е во склоп на нивната црква.

Рон и Кристал веќе имале три деца, но не можеле да дозволат децата да останат надвор со оглед на тоа дека се подготвувало силно невреме.

Ги увериле родителите да им дозволат да ги земат момчињата  на една ноќ за да ги избањаат и да им дадат топол оброк.

Тогаш Кристал сфатила во колку лоша состојба се децата. На нив биле видливи бројни угризи од бубачки, а кожата  на нозете им отпаѓала.

Следната недела Рон и Кристал им поставиле прашање на родителите на децата, а одговорот им ги променил животите на сите.

Ги прашале дали може да ги посвојат нивните деца, па така овие преслатки момчиња се вдомија во топол и хармоничен дом.