ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Штрајкот на СОНК во Прилеп, 100 проценти поддржан

Штрајкот на СОНК во Прилеп, 100 проценти поддржан

1 мин читање

Од регионалниот одбор на СОНК во Прилеп информираат дека предупредувачкиот штрајк во прилепскиот регион е успешен.

-Ви благодарам на силната поддршка и се надевам дека нашиот предупредувачки штрајк ќе допре до оние што се повикани да ги покачат платите 25% проценти!, велат од регионалниот одбор на СОНК од Прилеп.

Тие им благодарат и на родителите на солидарноста и помагањето кон враќањето на достоинството на просветните работници.