ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Вести > Јадеме леб и маст, да умрам не ми е жал, ама децата ќе останат сираци!

Јадеме леб и маст, да умрам не ми е жал, ама децата ќе останат сираци!

Моника Антевска е мајка на Бојан и Величе. Живее во вонбрачна заедница со Трајче Конески. Само Трајче работи и зема 12.000 плата. Како вели Моника, од тие пари 9.000 одат за комуналии, а остануваат само 3.000 со кои треба да го поминат месецот. Им требаат пари за Трајче да оди на лекар оти има преживено срцев удар, им требаат пари за лекарства за него, за неа и за синот Бојан кој има проблеми со психичкиот развој, објавува Досие.мк

Целиот текст прочитајте го на Досие.мк или ТУКА.