ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Трачеви > Џенифер Лопез правела пластична операција на задник?

Џенифер Лопез правела пластична операција на задник?

1 мин читање

Постои нешто познато кога ќе се спомене Џеј Ло- нејзиниот задник! Џеј Ло го осигурала задникон на 300 милиони долари, а целото тело на една милијарда долари.

Се шпекулирало дека познатата Џенифер правела пластична операција на својот задник.

„Ми беше толку смешно кога тоа го слушнав“, одговорила со насмевка на лицето.