ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

ТРАЧ МУАБЕТИ > Занимливости > 12 трикови како домот да ви изгледа подобро, без да купите ништо

12 трикови како домот да ви изгледа подобро, без да купите ништо

Појдете на „шопинг“ дома, односно пронајдете стари парчиња во подрумот или во шкафовите и со нив декорирајте си ги собите.

За да го освежите вашиот дом нема потреба да трошите пари. Со некои едноставни трикови, на брз и лесен начин ќе му дадете нов сјај.

Трикови како домот да ви изгледа подобро, без да купите ништо:

Ослободете се од вишокот работи – исчистете и организирајте ги работите што се натрупани

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-02.jpg

Исперете ги сами или однесете ги килимите на хемиско чистење – вашиот дом ќе мириса на свежо

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-06.jpg

Некои стари работи аранжирајте ги на нов начин за да изгледаат декоративно и да ви бидат корисни

Садот со лимони на пример изгледа добро, а и дава пријатен мирис.

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-07.jpg

Организирајте ги полиците такашто ќе ги сортирате книгите по боја или ќе поставите прегради

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-04.jpg

Појдете на „шопинг“ дома, односно пронајдете стари, но квалитетни парчиња во подрумот и со нив декорирајте си ги собите

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-12.jpg

Поставете го мебелот поинаку, ова е најбрз и најлесен начин за нов изглед на одредена соба

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-11.jpg

Со остатоците од старите бои (ако се употребливи) бојадисајте еден ѕид дома или нацртајте нешто

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-13.jpg

Користете гранки од дрвја и свежо цвеќе за да го декорирате домот

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-09.jpg

Дадете им нов изглед на старите работи со бојадисување, без разлика дали тоа се вазни или нешто друго

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-05.jpg

Поинаку распоредете ги перничињата или пронајдете им ново место

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-03.jpg

Сокријте ги каблите за просторот да изгледа поуредно

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-10.jpg

Ставете нови фотографии во рамките

12-trikovi-kako-domot-da-vi-izgleda-podobro-bez-da-kupite-nishto-08.jpg