ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Економија

1 мин читање

Се продолжува рокот во кој банките и штедилниците можат да ги променат договорните услови на кредитните изложености на правните и...

1 мин читање

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) апелира до потрошувачите да продолжат да ги користат новите дигитални услуги од...