ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Македонија

1 мин читање

Почитувани, Денес од Пештер, општина Јегуновце го упатувам последниот повик до сите граѓани на Република Македонија на коишто оваа влада...

1 мин читање

Галески: Сигурно е само дека Македонија ќе биде повторно твоја Муса Куса беше либиски разузнавач и подоцна еден од најактивните...