ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Република

1 мин читање

Градот од почетокот на оваа здравствена криза е трето жариште во државата, а нови случаи со заразени лица од вирусот...

1 мин читање

Ова зад мене е најскапиот тревник во светот. Овој тревник заедно со содржините на него скопјани ги чини неверојатни 33...