ТРАЧ МУАБЕТИ

Се е трач но има и вистина

Свет

Поранешниот израелски шеф за вселенска безбедност, Хаим Ешед (87), тврди дека вонземјани постојат и дека се претставниците на „галактичка федерација“,...